Molenschot Mediation

Wie is Melissa Molenschot?

Als achtjarige kreeg ik, Melissa Molenschot, te horen dat mijn ouders gingen scheiden. Enkele weken nadat ze me dit verteld hebben was de scheiding al zo goed als rond. Ik heb nooit mijn mening over de scheiding kunnen geven. Ook heb ik als kind vaak het gevoel gehad dat ik tussen mijn ouders in gezeten heb sinds de scheiding. Dit is mijn drijfveer geweest om na mijn middelbare schoolperiode door te groeien tot meester in de rechten.

Studies

Zo heb ik de afgelopen negen jaar juridische kennis opgedaan op verschillende onderwijs instellingen. Zo ben ik van het MBO doorgegroeid naar de universiteit van Tilburg. Na die negen jaar kan ik nu zeggen dat ik gespecialiseerd familie-, jeugd- en erfrecht jurist ben. In plaats van de advocatuur in te gaan, heb ik besloten om mij in te zetten als scheidingsspecialist in Tilburg en omstreken als lid van het Netwerk Scheidingswijze[n] met als doel de juiste begeleiding bieden tijdens de scheiding. Mijn persoonlijke focus ligt bij de kinderen die de scheiding meemaken.

Villa Pinedo

Daarom ben ik al drie jaar vrijwilliger bij Villa Pinedo waar ik begeleiding bied aan kinderen voor, tijdens en na de scheiding van hun ouders. Zij kunnen met mij praten over verschillende dingen. Het kan gaan om de scheiding, maar ook over dagelijkse dingen die zij meemaken. Ik poog hiermee de kinderen het gevoel te geven dat iemand ze snapt en dat ze er niet alleen voor staan.

Wat kan ik voor jullie doen!

Samen met mijn juridische kennis, mijn ervaring als dochter van gescheiden ouders én mijn werkervaring op het gebied van scheidingen opgedaan bij Villa Pinedo, wil ik, Melissa Molenschot samen met jou alles omtrent de scheiding regelen. Je dient er slechts voor te zorgen dat het emotionele gedeelte van de scheiding geregeld wordt, ik regel de rest. 

Melissa Molenschot met courant van Scheidingswijze[n].
Melissa Molenschot met het Scheidingswijze[n] dagblad.